fbpx
Skip to main content

Upload billede

Vi kan altid bruge billeder af enhver art, der kan illustrere artikler, beskrivelser, emnerne i startpakken og så videre. Derfor vil vi bede dig om at bidrage med de billeder, du har liggende på din computer i mapper og foldere. Er billederne ikke digitaliserede, kan vi desværre ikke bruge dem.

Hvis du vil uploade flere billeder, vil vi af hensyn til følgeinformationer til de enkelte billeder gerne have, at du uploader et billede ad gangen. Husk at navngive billedet, så vi umiddelbart kan placere det, hvor det hører hjemme. 

Når du uploader billeder, giver du Bofællesskab.dk fuld brugsret til billedet i henhold til nedenstående formular. 

Du tilkendegiver samtidig, at der ingen tids- og oplagsbegrænsninger er på brugen af billedet, og at dette er gældende for alle medier, elektroniske som trykte, som Bofællesskab.dk måtte bruge. 

Du er samtidig ansvarlig for, at alle affotograferede personer, der kan genkendes, har givet samtykke til at Bofællesskab.dk må bruge billedet.

Tusind tak for dit bidrag. 

Upload billeder til startpakken

Bor du ikke i et bofællesskab, kan dette udelades.
Din e-mailadresse bliver ikke videregivet til andre
Det er meget vigtigt, at du skriver fotografens navn. Har du ikke navnet på fotografen, skriver du dit eget navn her.
Der skal være afkrydsning i alle 4 felter før Bofællesskab.dk bruger billedet.
Vi vil gerne bruge billedet på alle relevante steder. Hvis du selv mener, at billedet passer til en eller flere af ovenstående startpakker, beder vi dig sætte markører ud for de relevante pakker. Du kan også beskrive det i beskrivelsesfeltet
Drag and drop files here or Browse
Hvis du har flere billeder, som kan illustrere et givent emne, vil vi bede dig uploade dem hver for sig. Start formularen igen og upload billede nummer to osv. Du kan uploade billedet i et af følgende formater: JPG, JPEG, PNG, GIF eller PDF.