fbpx
Skip to main content

Vi skal bruge billeder af enhver art, der kan illustrere emnerne i startpakken. Derfor vil vi bede dig om at bidrage med de billeder, du har liggende i mapper og foldere.

Hvis du vil uploade flere billeder, vil vi af hensyn til følgeinformationer til hvert billede gerne have, at du uploader et billede ad gangen. Husk at navngive billedet, så vi umiddelbart kan placere det, hvor det hører hjemme.
 

Når du uploader billeder, giver du Bofællesskab.dk fuld brugsret til billedet.
 

Du tilkendegiver samtidig at der ingen tids- og oplagsbegrænsninger er og at dette er gældende for alle medier, elektroniske som trykte, som Bofællesskab.dk måtte bruge.
 

Du er samtidig ansvarlig for, at der eventuelt er samtykke for affotograferede personer

Upload billeder til startpakken

Bor du ikke i et bofællesskab, kan dette udelades.
Din e-mailadresse bliver ikke videregivet til andre
Det er meget vigtigt, at du skriver fotografens navn. Har du ikke navnet på fotografen, skriver du dit eget navn her.
Der skal være afkrydsning i alle 4 felter før Bofællesskab.dk bruger billedet.
Vi vil gerne bruge billedet på alle relevante steder. Hvis du selv mener, at billedet passer til en eller flere af ovenstående startpakker, beder vi dig sætte markører ud for de relevante pakker. Du kan også beskrive det i beskrivelsesfeltet
Drag and drop files here or Browse
Hvis du har flere billeder, som kan illustrere et givent emne, vil vi bede dig uploade dem hver for sig. Start formularen igen og upload billede nummer to osv. Du kan uploade billedet et af følgende formater: JPG, JPEG, PNG, GIF eller PDF.