fbpx
Skip to main content

Bofællesskab.dk på Folkemødet

Bofællesskab.dk har som bekendt fået støtte fra Realdania til at opgradere og udvikle hjemmesiden og organisationen. Projektet er nu i slutfasen og hjemmesiden er søsat. Herefter går vi til driftsfasen som forhåbentlig varer mange år frem.

I forbindelse med donationen fra Realdania, er jeg blevet inviteret til at deltage i et arrangement på Folkemødet på Bornholm. Arrangementet hedder ”60'erne banker på – hvordan vil du bo” og foregår i teltet F7 – Primetime 3. Det er lørdag kl. 10:30 og igen kl. 12:00.

Jeg vil fokusere på Seniorbofællesskaber som ”hjertestarter”, forstået sådan, at flytter du som senior i et bofællesskab, kan du forvente, at du får en helt ny start på dit liv.

Hvis du er på Bornholm i disse dage (torsdag til lørdag) kan du møde mig. Send en SMS til mig, 28919901, så kan vi aftale at mødes og snakke over en kop kaffe.

Jeg glæder mig til at møde dig…

Rudy Madsen, Administrator, Bofællesskab.dk

At mødes med andre mennesker og bryde meninger er noget af det mest livsbekræftende. Man bliver klogere og får mere bagage i rygsækken til næste møde med et andet menneske

Jeg deltaget på Folkemødet