fbpx
Skip to main content

NYT SAMARBEJDE MED HEYNABO!

Kommuniker nemmere med dine naboer

Skrevet af Rudy Madsen, Bofællesskab.dk

Mange bofællesskaber anvender både mailinglister, Facebookgrupper, sms-kæder, Google drev eller et egentligt Intranet, for at lette bofællesskabets liv. Heynabo! er en kommunikations- og vidensplatform, der arbejder på at gøre fællesskaber mere koordinerede, stærke og transparente, ved at samle alt ét sted, gennem en app.

Heynabo! bruges allerede i mange bofællesskaber

Ungdomsbogruppen på Munksøgård bruger Heynabo! og Louise fra gruppen skriver:

Vi er overordnet set rigtig glade for HeyNabo i Ungdom på Munksøgård. Vi har længe været på udkig efter et alternativ til Facebook, men det er svært at hamle op med en platform, der trods alt fungerer så godt. HeyNabo har vist sig at have mange af de funktioner, vi efterspørger til vores interne kommunikation i bogruppen. En opslagstavle til stort og småt, kalenderfunktion og mulighed for at inddele i arbejdsgrupper. For mig har det også en stor betydning, at det er et dansk selskab, som har specialiseret sig i bofællesskaber – og som har gjort sig nogle tanker om alt fra valg af datacenter til hvordan teknologi kan understøtte en ordentlig tone på sociale medier".

Bofællesskabet Bondebjerget bruger også Heynabo! og har været med fra dengang, det hed Borigo. Heynabo! overtog Borigo for et par år siden og har videreudviklet appen. Rudy fra Bondebjerget har fulgt begge platforme og siger: “Heynabo! tager bofællesskaber alvorligt og lytter til, hvilke ideer og behov, bofællesskaberne har. Det nyder vi godt af på Bondebjerget, hvor vi bruger appen til alt, og vi håber på at alle beboerne en dag er med, så vi kan skippe Facebook som primært kommunikationssystem.

Heynabo! tager sikkerhed og databeskyttelse alvorligt. Som de skriver på deres hjemmeside: “Vi er trætte af, at vores data og opmærksomhed bliver solgt. Opmærksomhedsøkonomien har ikke gjort noget godt for mennesker, og vi vil gerne lave et alternativ. Vores servere ligger inden for EU, og vi benytter ikke services, der videregiver din data eller bruger den til kommercielle formål”.

Det kan betale sig at være medlem af Bofællesskab.dk

I Bofællesskab.dk søger vi at fremme løsninger, der kan forbedre fællesskabet, på vegne af vores medlemmer. Vi har derfor netop indledt et samarbejde med Heynabo!, hvor alle Bofællesskab.dk’s medlemmer kan anvende Heynabo! til en attraktiv pris.

Bofællesskab.dk har aftalt at indgå i udviklingen af Heynabo! og er dermed med til at tilgodese flere ønsker, som vil forbedre platformen i bofællesskabernes retning. Blandt andet er vi med til at designe et modul om fællesspisningsordninger, som formodentlig kan tilfredsstille mange bofællesskabers behov for at organisere fællesspisninger digitalt. Følg med i denne udvikling på Bofællesskab.dk’s hjemmeside og på Heynabo! Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere om Heynabo! på deres egen hjemmeside: https://heynabo.com/ 

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.